Events

  • Volg ons op

Disco voor groep 8

Date: mei 26, 2016 Author: postbode Categories: Events, Nieuws

kinderdisco

Voor de kids van groep 8 is 2016 het laatste timmerdorp. Een bijzonder moment. Daarom willen we de kids van groep 8 als afsluiting van 8 jaren op de Windhoek een mooie afscheidsavond geven. Na de playbackshow op woensdagavond gaat deze groep nog even door. We organiseren een disco in de Schulp. Na de disco blijven ze slapen in hun eigen hut. Een onvergetelijke avond voor ze uitvliegen naar de middelbare school.

Via de Rabo clubkas actie hebben we een bedrag van 247 euro gekregen. Dit geld zullen we gebruiken om het feest extra aan te kleden. Bij de disco zorgen we voor wat lekkers om te eten en alcoholvrije cocktails. Sjoerd Bakker van MTS Events zal voor een overweldigende lichtshow zorgen.

Share on FacebookShare on TwitterPin it on PinterestShare on LinkedIn+1