Ouders

  • Volg ons op

Ouders

IMG_2214

Hulp van ouders

De kinderen kijken ieder jaar weer uit naar het timmerdorp. Dat maakt het organiseren van het timmerdorp zo leuk. We zien uw kinderen graag en we zien de ouders ook heel graag. Het timmerdorp kan niet zonder de hulp van ouders. We vinden het leuk als ouders meehelpen en er zijn veel activiteiten waar we hulp nodig hebben. Als alle ouders hun bijdrage leveren, dan wordt het timmerdorp een groot feest voor de kinderen. Bij de inschrijving vragen we u daarom om aan te geven bij welke van de activiteiten u graag wilt meehelpen. Dit gaat van de hulp bij het opbouwen van de tent, via pannenkoeken bakken tijdens het timmerdorp, naar het afbreken van de hutten aan het einde van het timmerdorp. Op het inschrijvingsformulier staan alle activiteiten waar u een keuze uit kunt maken.

De kinderen t/m 8 jaar kunnen wat extra aandacht en ondersteuning gebruiken. Om een goede constructie voor de hut neer te zetten en om de volgende dagen weer op te starten. Ze zijn vaak zo druk dat ze vergeten te lunchen. De jeugdleiding geeft extra aandacht en we vragen van de ouders van de kinderen ook extra ondersteuning. Ieder lid van de jeugdleiding zal 2 hutten van de kinderen t/m 8 jaar “adopteren”. Zij zullen extra letten op deze hutten en de kinderen kunnen altijd bij hun terecht voor vragen. De kinderen hebben dus een vast aanspreekpunt tijdens het hele timmerdorp. Daarnaast vragen we de ouders van kinderen t/m 8 jaar vragen om de kinderen te helpen op belangrijke momenten. We vragen voldoende ouders bij de opbouw op maandag (3 ouders), een boterham mee-eten bij de lunch (1 ouder) en de kinderen even helpen opstarten ‘s morgens (2 ouders).

Ook in 2019 hebben we weer veel hulp van ouders. Daar zijn we heel blij mee. Klink hier voor de complete lijst van ouders die helpen.

Share on FacebookShare on TwitterPin it on PinterestShare on LinkedIn+1